Marketing en communicatie

Marketing is meer dan het in de markt zetten van een product of bedrijf. Een goede marketingstrategie heeft als uiteindelijk doel zoveel mogelijk omzet en winst te genereren. Naast het vergroten van naamsbekendheid en het werven van nieuwe klanten is het ook van belang om bestaande zakelijke contacten te behouden.

In dit hele proces is een belangrijke rol weggelegd voor de communicatiemedewerker. Zowel de interne als externe communicatie behoort tot zijn of haar taken. De nieuwste smart-apparatuur is daarbij onmisbaar en wordt altijd en overal gebruikt. Met de producten van Holdit zijn laptops en mobiele telefoons goed beschermd.

Interne bedrijfscommunicatie

Zeker bij grote bedrijven zijn communicatiemedewerkers onmisbaar voor een goede interne communicatie. Hun hulp wordt ingezet bij het schrijven van beleidsplannen en het communiceren daarvan. Alle medewerkers van de verschillende bedrijfslocaties ontvangen zo dezelfde informatie over de laatste ontwikkelingen en visies.

Ook schrijven communicatiemedewerkers personeelsbladen met formele en informele informatie. Daarnaast organiseren ze informatiebijeenkomsten en zijn daarbij aanwezig. Op elke werkplek zijn hun laptops en telefoons met een mooie beschermhoes van Holdit onmisbaar. Bij elke taak – van een informeel interview voor het personeelsblad tot een zakelijk top-overleg – worden deze apparaten namelijk gebruikt.

Externe informatievoorziening

Externe communicatie is van wezenlijk belang voor zowel bedrijven als overheidsinstellingen. De communicatiemedewerker levert een belangrijke bijdrage aan het werven en behouden van klanten. Het beheer en onderhoud van websites en het schrijven van brochures horen daarbij. Ook persberichten van bijvoorbeeld politie en andere overheidsinstanties worden gemaakt door communicatiemedewerkers.

Met een mobiele telefoon en een laptop kan de communicatiemedewerker ook onderweg overal snel op inspringen. Wie verantwoordelijk is voor de social media van een bedrijf weet dat klanten en geïnteresseerden vaak snel een reactie verwachten. Met een praktische en mooie hoes van Holdit kan overal met goed beschermde apparatuur worden gewerkt. Attent en snel reageren wordt zo gemakkelijk en is goed voor het imago van het bedrijf.

kheera