Waarom jouw marketing profiteert van een goede bedrijfswageninrichting

Als je voor een marketingbureau werkt, dan weet je dat soms de handen uit de mouwen moeten. Terwijl je het grootste deel van de tijd achter je laptop zit te netwerken en campagnes zit te finetunen, is het soms sjouwen geblazen. Want er zijn beurzen te bezoeken, partners te werven en promomaterialen te vervoeren. Ongetwijfeld heeft jouw marketingbedrijf een busje waarmee je de benodigde materialen voor elke trip van A naar B en terug kunt brengen. Is het handig werken daarmee? Of ben je misschien toe aan een serieuze bedrijfswageninrichting? Lees hier over de voordelen van een ingerichte bus zoals je die op de website https://www.worksystem.nl/ kunt bestellen.

1. Slimmer sjouwen met een lift

Als je regelmatig op locatie een stand moet inrichten of een rolcontainer vol promotiedrukwerk op moet halen, dat gaat je dat zweet kosten. En met een beetje pech een rugblessure van het tillen. Een bagagelift aan een bedrijfsbusje bespaart je veel gedoe en de bijbehorende risico’s. Die kan je tot op straatniveau laten zakken, zodat je ook onhandige en zware spullen netjes in kunt laten zonder spieren te verrekken.

2. Houd je bedrijfseigendommen veilig

Als je iets niet wilt, dan is het dat je dure laptop of dito promotiematerialen uit je busje gestolen worden. Voorkom dit door op https://www.worksystem.nl/ aan te geven dat je graag een goede vergrendeling, een sonisch alarm en meer krachtige beveiligingsmaatregelen in je bus wil laten integreren.

3. Even lekker opladen

Een moderne bedrijfsbus kan voorzien worden van oplaadmogelijkheden voor zo’n beetje elk type elektronisch apparaat. Wat jij ook nodig hebt om die presentatie of die beurs te organiseren, je kunt het aansluiten op de accu van je voertuig. Daardoor kom je er nooit in het heetst van de strijd achter dat één of ander essentieel apparaat zich over vijf minuten gaat uitschakelen vanwege energiegebrek.

4. Denk aan je image

Een busje waarin allerhande houten kastjes, rekjes en vakjes zijn vastgeschroefd ziet er niet echt chique uit. En de kans is aanzienlijk dat jouw cliënten op een beurs of ontmoeting een keer je bus te zien krijgen. Waarom zou je de afbrokkelende plastic en lelijke triplex inrichting niet vervangen door een overtuigende, moderne plaatstalen versie waarvoor je je niet hoeft te schamen? Dat straalt net dat extra stukje professionaliteit uit.

5. Alles heeft zijn eigen plek

Tijd is geld, dat spreekwoord is absoluut van toepassing op marketing. Waarom zou je die kostbare minuten verspillen aan zoeken naar elektronica of flyers die ‘ergens’ in de hoop troep in je bus liggen? Een inrichting zoals die op https://www.worksystem.nl/ wordt aangeboden is modulair. Daardoor kan je voor elk stapeltje posters en elke laptop een eigen kastje of lade reserveren, en hoef je nooit meer te zoeken.

kheera