Je bedrijfsmarketing een upgrade geven

Wil je de zichtbaarheid en conversie van jouw onderneming vergroten? Dan kunnen deze tips je helpen om een betere marketing te krijgen.

1. Gebruik een CRM-systeem

Alle interacties met elke klant of bedrijf vastleggen: dat is het hoofddoel van CRM-software. Deze moderne cliëntadministratiesystemen verzamelen elk stukje waardevolle informatie over de partners en prospects. Deze info kan niet alleen ingezet worden om veel klantvriendelijker en assertiever te handelen, maar verschaft ook waardevolle informatie om kansen te grijpen en marketingcampagnes te plannen. Bovendien dient een CRM als centrale hub om digitale marketingmaterialen te bewaren.

3. Zorg voor een slim ingerichte bedrijfswagen

Een handige inrichting van de bedrijfswagen kan enorm handig zijn. Worksystem.be levert kant- en klare inrichting voor je bedrijfswagen op maat aan. Die biedt modulaire opslagplekken voor alle promotiematerialen van de onderneming. Houders voor zware voorwerpen, kleine gereedschapsladen, opladers voor mobiele apparatuur, bij Worksystem.be is het allemaal mogelijk. Zo wordt het eenvoudig om promotiemateriaal, beurswanden, elektronica en flap-overs naar een evenement of beurs te vervoeren.

3. Zet crowdsourcing in

Er is geen persoonlijker manier om je doelgroep aan te spreken dan crowdsourcing, oftewel het inschakelen van publiek. Schrijf een prijsvraag uit, zet polls in, licht initiatieven van fans uit. Dit vergroot de binding tussen je doelgroep en je onderneming. Als je het slim speelt, kun je de gegenereerde content gebruiken als je eigen marketinguitingen.

4. Investeer in contentmarketing

Om je bedrijf hoog in de zoekmachines te krijgen loont het om flink wat content te genereren. Teksten, media en ander materiaal dat gerelateerd is aan jouw bedrijf of product, dat populair genoeg is om de ronde te doen over social media en internet, en met een beetje geluk viraal zal gaan.

kheera